Om Oss

Wolfdream Sweden har som mål att erbjuda moderna och unika mobiltillbehör. Hela Wolfdream koncept bygger på att vi ska vara ett personligt företag med fokus på detaljer. Varje Wolfdream produkt är karaktäristisk och har sin egen berättelse bakom sig. Det är små detaljer som gör hela skillnaden. 

Våra kunder är De som söker detaljrika produkter, kvalitet och produkter som kommer att väcka uppmärksamhet från omgivningen. Enkelt, våra skal gör din mobil till Piece of Art. Konsten handlar om att inte vara som alla andra, det handlar om att vara unik och egen.

Wolfdream Swedens mobilskal hedrar konsten och förvandlar omedelbart din telefon till en unik och vackert accessoar. Med Wolfdream produkt ska Du som kund känna dig nöjd både med kvalitet och priset. Wolfdream mobilskal gör din telefon mer attraktiv och samtidigt skydda den på bästa sättet. 

DET ÄR OKEJ ATT VARA ANNORLUNDA

Du som köper och använder Wolfdream produkt visar att Du har en annorlunda smak, att du söker exklusiv design och att detaljer är viktiga för dig. Varje gång du tittar på ditt skal från Wolfdream ska tanken komma "Det va ett bra köp, this is Me".

EXKLUSIVT BEHÖVER INTE VARA DYRT

Att skydda sin mobil är viktigt. Det är billigare att byta ut sitt mobilskal än att köpa en ny mobil. Våra priser är rimliga och gör att du kan köpa flera olika skal och kan byta de oftare. Med ett nytt Wolfdream skal kommer en ny känsla och din mobil blir mer intressant för dig.


FRÅN NORRORT TILL RÖDA MATTAN 

Wolfdream grundades av Vuksan Rovcanin. Han är född i Serbien och nu mera bosatt i Upplands Väsby. Vuksan har läst på högskolan till sjuksköterska och har även läst Juridik på universitet. Dock arbetar han inte med något utav detta. 

Han har varit entreprenör och konstnär redan vid 5 år ålder, då ritade han olika teckningar som han sedan sålde till hans pappa vänner för 10 kronor styck. Vissa av hans teckningar var så fina att de ens idag, 30 år senare hänger kvar i deras kontor. Redan som 12 årig började han jobba som bartender och som 14 åring som dörrvakt. Han flyttade hemifrån vid 15 års åldern och började jobba som modell. Vuksan har varit mycket på resande fot för att tillslut hitta sitt nya hem i Norrorten. Ganska snabbt kom Vuksan in i svensk film produktion som skådespelare. Under några år hann han skaffa imponerande CV (Snabba Cash, Beck, Johan Falk, Maria Wern etc). År 2015 fick han roll i filmen som många skådespelare drömmer om att vara med, 007 filmen. Han hade roll i 24 Bond filmen, Spectre.

Det som är mest imponerande är hans livs CV. I det CV finns hundratals vänner från Peru till Nya Zeeland, lagom stor släkt, en Nathalie och 6 barn. Ja, Vuksan är far till sex underbara döttrar och framtiden ska visa om det blir några flera. Frågar ni honom så hoppas han på minst två till prinsessor.

Hans filosofi är : "Familj är inte bara en viktig sak i livet. Familjen är Allt."